مهراد جیگرتو
عجب فیلمیه پسر
هم اشک آدم رو در میاره
هم شادی تمام وجود آدمو پر میکنه
واقعا فیلم توپیه
کلی خاطره خوب و بد زنده شد
دم کارگردان و فیلمبردارش گرم
دم پرسپولیس و پرسپولیسی ها گرم
دم تو هم گرم مهراد جون
فدایی داری
Printable View
مهراد جیگرتو
عجب فیلمیه پسر
هم اشک آدم رو در میاره
هم شادی تمام وجود آدمو پر میکنه
واقعا فیلم توپیه
کلی خاطره خوب و بد زنده شد
دم کارگردان و فیلمبردارش گرم
دم پرسپولیس و پرسپولیسی ها گرم
دم تو هم گرم مهراد جون
فدایی داری
حال کردی آرمین جان هااا :1. (1):نقل قول:
خواهش میکنم رفیق ... شرمندم میکنی
باورت میشه من وقتی اول فیلم و اون صحنه های بازی با سپاهان و اون خداخدا کردنها رو میدیدم اشکم دراومد؟
اول فیلم به نظرم خیلی خوب ساخته شده و هیجان اون روزها رو واسه آدم تدائی میکنه
من که واقعا لذت بردم این فیلم رو دیدم ...
آرمین جان بزن بریم واسه قهرمانی آسیا:yes:
سپاس:1. (40):
خدا وکیلی خیلی حال کردم مهراد
دقیقا
همون اول فیلم هم اشکم در اومد
هم تمام موهای بدنم با یا زهرا گفتن و یا حسین گفتن تماشاچی ها و دیدن دست های رو به آسمونشون سیخ شد
خیلی عالی بود
ایشالا
به امید خدا قهرمان آسیاییم
ایول ... دقیقا منم همین حسو داشتم
اون تیکه ای که افشین قطبی اعصابش خورد میشه و میکوبه توی وایت برد رو دیدی آرمین جان؟
میگه کمایی اینقدر قد داره فلانی (سانسور میشه!) رو کرده تو جیبش!! :lol:
سپاس
:1. (38):
آره
خلاصه خیلی باحال بود
کاش این فصل هم یکی از این کارا بکنه و فیلم بسازه
اصلا باور نمیکردم تو تیم اینطوری باشن بین خودشون
فعلا این خبر رو داشته باشید:
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران:
همچنان بدون حامی مالی بازی می كنیم
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع شبكه خبر گفت : اصلاً مهم نیست كه چند هفته پرسپولیس بدون حامی مالی بازی می كند و اینكه پول کــــــافی از این راه نصیب باشگاه نشود موجب نگرانی است .
"مجید فرخزادی" ادامه داد : تاخیر در معرفی حامی باشگاه پرسپولیس به این علت است كه می خواهیم بیشترین قرارداد را با شركت مربوط ببندیم و آقایان مصطفوی و هدایتی در پی یافتن حامی مالی باشگاه هستند .
سخنگوی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با تكذیب شكایت های جدید مطرح شده علیه باشگاه گفت : این موضوعات صحت ندارد و به همین علت فقط اخباری كه به وسیله من مطرح می شود قابل بررسی و اعتناست .
عضو هیئت مدیره باشگاه درباره بازیكن برزیلی كه پرسپولیس قصد جذب وی را دارد اعلام كرد : در حال آماده كردن مقدمات این موضوع هستم و تا هفته آینده تكلیف این موضوع مشخص می شود .
"مجید فرخزادی" از پرداخت پول ماركو مربی تیم فوتبال پرسپولیس خبر داد و گفت : مصاحبه افشین قطبی برخلاف روند مالی باشگاه بود و گزارش های مالی خلاف آن را ثابت می كند .
وی درباره تعطیلی تمرینات پرسپولیس هم گفت : این موضوع به علت نبود آقای قطبی نیست و بیشتر تیم ها وضع مشابه دارند. تمرینات پرسپولیس از دوشنبه صبح با تمرینات بدنسازی آغاز می شود و تیم بعد از ظهر دوباره تمرین می كند .
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران درباره سفر های قطبی به دبی گفت : در این مدت قطبی به هر كجا می خواهد می تواند برود چون این موضوع یك مسئله داخلی است و كسی نمی تواند به ان اعتراض كند .
سخنگوی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت : رفت و آمد های قطبی دقیقاً بر اساس توافق و نظر باشگاه و باشگاه با این موضوع مشكلی ندارد.
مي گم چرت و پرتهاي جديد مايلي كهن رو درباره قطبي شنيديد ؟؟؟
مايلى كهن: آقاى قطبى! شما ديوانه عاقل مات كُن هستيد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
«محمد مايلى كهن» مربى و كارشناس فوتبال كشور نسبت به آنچه كه آن را رفتارهاى غيرقابل پذيرش «افشين قطبى» خواند، به اظهارات سرمربى پرسپوليس پس از ديدار با ذوب آهن واكنش نشان داده و رسماً به اين گفته قطبى كه «اگر ديوانه نبودم به ايران نمى آمدم» اعتراض كرد. در متن يادداشت محمد مايلى كهن آمده است:
• در بحبوحه نتايج المپيك پكن و در شرايطى كه تمامى نگاه ها به نتايج كاروان ايران خلاصه شده و در شرايطى كه بدون كمترين نگاه به منافع ملى و مردمى، همه افرادى كه به نوعى در كاروان المپيك كشورمان حضور داشته اند، صرفاً در برنامه هاى مختلف راديو و تلويزيونى، رد اتهام از خود و انداختن گناه شكست به گردن كس ديگر بوده و هستند، آقاى قطبى طى سخنانى پس از پايان بازى با ذوب آهن چنين ابراز نمودند كه اگر من ديوانه نبودم، به ايران نمى آمدم.
•آقاى قطبى! شما راست مى گوئيد كه اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نمى آمديد اما، به نظر من شما خود را به آن راه زده ايد. در واقع اگر شما ديوانه عاقل مات كن نبوديد به ايران پر در و گوهر نمى آمديد. آقاى قطبى در واقع شما با ادبيات جديد اكثريت قريب به اتفاق به اصطلاح عاقل هاى فوتبال كشورمان بدون اينكه صدايى از كسى بلند شود را نمى توانستيد مات كنيد.
آقاى قطبى! اگر شما ديوانه عاقل مات كُن نبوديد در كشور بزرگى چون ايران عزيز و
دوست داشتنى آن هم در هزاره سوم و آن هم در عرصه مربيگرى فوتبال نمى توانستيد به ناگاه بدون كوچكترين سابقه مربيگرى (به غير از آناليزورى كه جزو مربيگرى محسوب نمى شود)، سكان هدايت يكى از بزرگترين، بهترين و محبوب ترين تيم هاى تاريخ كشورمان را با بهترين بازيكنان و بالاترين مبلغ دريافتى و كليه امكانات رفاهى جانبى كه رقمى معادل ۸۰۰ ميليون تومان مى شود و در فاصله ۴۸ ساعت مانده به شروع مسابقات ليگ فصل قبل برعهده بگيريد.
• بله آقاى قطبى اگر ديوانه عاقل مات كن نبوديد حميد استيلى را، اين بازيكن اسبق تيم ملى و همكار فصل قبل شما و زننده گل به يادماندنى مقابل آمريكا كه موجب شادى و شعف همه ايرانيان وطن پرست داخل و خارج گرديد و در شرايطى كه همه شرايط پيش از فصل اعم از انتخاب بازيكن، آماده سازى جسمانى و تاكتيكى برعهده ى او بود - در واقع شما يك تيم شسته و رفته را از وى تحويل گرفته بوديد - به اين راحتى كنار نمى گذاشتيد.
•آقاى قطبى! شما راست مى گوئيد اگر ديوانه نبوديد و از نوع عاقل مات كن آن با وجود اينكه به اصطلاح همسرتان تمايلى به زندگى در ايران ندارد پس از بازگشت از ايران در همان امارات همان گونه كه شديدا تمايل داشتيد با مبلغ بسيار كمترى در يكى از باشگاه هاى اماراتى قبول مسئوليت مى كرديد اما، دريغ از يك پيشنهاد. چرا كه همسايه عزيز حوزه خليج فارس در زمينه استفاده از مربيان مجرب و با دانش فوق العاده باهوش عمل كرده و بى جهت پول خود را دور نريختند.
•آقاى قطبى! شما راست مى گوئيد اگر ديوانه نبوديد دوباره به ايران نمى آمديد و آن هم با قراردادى معادل ۵۰ درصد بيش از فصل گذشته، آن هم دقيقا همانند فصل گذشته و يكى، دو روز زودتر از شروع مسابقات و مجدداً آن هم با بهترين يارگيرى ها و تمهيدات پيش از فصل كه اين بار توسط (كماسى، عابدزاده و پيروانى) انجام شده بود.
•و بالاخره آقاى قطبى اگر ديوانه عاقل مات كن نبوديد برايتان اين همه نظرسنجى مثبت از شبكه هاى مختلف راديو و تلويزيونى به عمل نمى آمد كه فرستنده پيامك هر گزينه اى را انتخاب مى كرد، صرفاً به نفع شما بود
و به همين راحتى و بدون هيچ كوشش و تلاشى. در صورت لزوم در زمان لازم به آنها خواهم پرداخت شما بر اريكه بهترين، محبوب ترين و مردمى ترين تيم ايران و شايد آسيا تكيه نمى زديد و قيافه حق به جانب نمى گرفتيد. صحبت در اين زمينه بسيار اما، به همين اندك بسنده نموده تا در لابه لاى بزرگى المپيك و مسائل حاشيه اى پيرامون كاروان اعزامى به المپيك اين توهين نابخشودنى كه در واقع شامل همه خانواده بزرگ فوتبال شده، گم نشود.
روزنامه ابرار ورزشي !!!
ممنون مرتضی جان
از مایلی کهن غیر از این نمیشه توقع داشت!
در کل به فکاهیات ابرار ورزشی نباید توجه کرد :great:
سپاس
اين موضوع ربطي به ابرار ورزشي نداره ......... خيلي از روزنامه ها و خبرگزاريها اين مطلب رو عنوان كردند ..
ولي در كل من هم موافقم .... اين ابرار ورزشي واقعا" خيلي مزخرف شده .... فقط دنبال حاشيه هاست و مي خواد يه جوري آشوب به پا كنه ..... آبي و قرمز هم نميشناسه !!!! اينقدر دلم مي خواست يه جايي سردبيرش رو گير مي آوردم و يه حال حسابي ازش مي گرفتم ......
مايلي كهن هم كه حسابش مشخصه .... مربي كه سال به سال كسي سراغش نمياد و هر تيمي رو هم كه گرفته رسوندتش به ته جدول !!!! حالا با اين كارنامه درخشان مياد انتقاد هم مي كنه ..... جدا" اگه اونهمه بازيكن كه سال 96 دست مايلي كهن بودند رو مي دادند به يه مربي درست حسابي الان يه مقام قابل توجه تو دنيا داشتيم نه سومي آسيا !!!!!!!!!
قطبي در واكنش به انتقادها:
سقوط فولاد خوزستان پاسخ خوبي براي مايليكهن است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نتايجي كه مايلي كهن در فولاد كسب كرد و سقوط اين تيم به دسته پايين تر بهترين پاسخ من به انتقادهاي وي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: خيلي ها تصور نميكردند حرفهاي تندي بزنم؛ اما بايد قبول كرد در فوتبال حرفهاي ايران من هم داراي مسئوليتهايي هستم و بايد با سياست برخورد كنم.
قطبي يادآور شد: اظهارات من بعد از بازي مقابل ذوبآهن لازم بود، چون بايد تكاني كوچك به فوتبال ايران ميدادم، چون ما بايد در جام جهاني با تيم ملي ظاهر شويم و پرسپوليس را قهرمان آسيا كنيم؛ اما براي رسيدن به اين هد،، بيرون زمين نيز مانند درون زمين اهميت زيادي دارد.
وي خاطرنشان كرد: سال گذشته هيچوقت در مورد داوري حرفي نزدهام چون جزئي از فوتبال است؛ اما خيليها ميدانند امسال 4 امتياز را از دست داديم و من بايد نظر خودم را اعلام كنم و به عقيده سايرين كاري نداشته باشم.
وي افزود: در هيچ جاي دنيا مربي وقتي كه شروع به كار ميكند به او وعده پوچ نميدهند و در خصوص مشكل مالي پادرمياني ميكنند. هميشه جوابهاي من ساده است. ميخواهم براي يك روز محبوب نباشم، بلكه ساليان سال اين در دل ها بمانم، البته نبايد فراموش كرد كه محبوبيت هميشه به نفع من و خانوادهام نيست و حتي در بعضي از تعطيلات براي من مشكلساز ميشود كه اين نيز مشكل بزرگي است.
وي همچنين در خصوص احتمال انتقال علي كريمي به پرسپوليس گفت: كريمي بازيكن بزرگي است و براي او احترام زيادي قائل هستم و هرجاي دنيا كه باشد او را دوست دارم. وقتي كه مربي كره بودم بازي كردن او براي من جالب بود و ميدانم كه كريمي ميتواند پشت فورواردها مكمل بسيار قوي باشد؛ اما بازيكن خوبي در حال حاضر مثل كريم باقري باتجربه داريم كه تا امروز 3 گل را به ثمر رسانده است.
وي افزود: از صميم قلب دوست دارم كريمي را داشته باشم؛ ولي بايد قبول كرد كه به يك مهاجم تمام عيار نياز داريم تا بتوانيم در تاكتيك تيمي موفق باشيم.
قطبي ادامه داد: باشگاه پرسپوليس به دنبال تهيه منابع مالي براي جذب بازيكن است. خوشحال مي شوم با حل اين مشكل ابتدا مهاجم برزيلي و پس از او علي كريمي را جذب كنيم.
قطبي در خصوص مهاجم برزيلي گفت: براي من فرقي ندارد مهاجم از برزيل، آلمان، قطر يا امريكا باشد. فقط ميخواهم فردي را انتخاب كنم كه بتواند در غياب خليلي به پرسپوليس در زدن ضربات آخر كمك كند. مهاجمي كه مدنظر داريم مورد تأييد ماركو و يكي از بهترينهاي ليگ برزيل است. من فقط فيلم او را ديدم و ميدانم كه بسيار سرعتي است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اظهارات مايلي كهن تاكيد كرد: همواره به پيشكسوتان پرسپوليس احترام ميگذارم، چون موي خود را در اين باشگاه سفيد كردهاند. ميدانم مايلي كهن عضو پرسپوليس و تيم ملي ايران بوده است و مطمئن هستم دلش براي اين تيم ميسوزد. در جواب او مثل سال گذشته دوست ندارم زياد حرفي بزنم و معتقدم نتايجش با فولاد و سقوط اين تيم به يك دسته پايين تر ميتواند جواب خوبي براي او باشد.
قطبي در خصوص سفرهاي مداوم به خارج از كشور و اين مسئله كه گفته مي شود تنها 12 بار حق خروج دارد، گفت: براي آخرين بار اين سؤال را جواب ميدهم چون ديگر خسته شدهام. دوست ندارم در تعطيلات به ديوار نگاه كنم يا به شهرهاي ايران سفر كنم، چون دنبال هدفي بزرگ هستم به همين دليل به خارج از كشور ميروم و اين مورد مثل مربيگري كلينزمن در جام جهاني 2006 آلمان امري طبيعي است و فكر كنم در انتهاي فصل خبرنگاران ايراني مثل آلماني ها نميتوانند ديگر در اين خصوص حرفي بزنند.
قطبي در پايان در خصوص قول قهرماني نيز تاكيد كرد: دوست دارم هميشه هيجان در پرسپوليس باشد. هنوز قول نميدهم؛ ولي به تيمم اطمينان دارم. اجازه ميدهم فعلاً امير قلعهنويي در استقلال به هوادارانش قول قهرماني دهد.
این مایلی کهن هد چند وقت یه بار باید به یکی گیر بده وگرنه نمیتونه زندگی کنه!!
یه مدت به علی دایی ، یه مدت به قطبی و ...
البته پارسال هم ایشون گیر داده بود به قطبی و جواب قطبی خیلی جالب بود :
مایلی کهن را نمی شناسم!
ولی به نظرم قطبی نباید وارد اینجور مسائل بشه
جداً مثل اینکه قطبی ول کن این کریم باقری نیست!! :((نقل قول:
اما بازيكن خوبي در حال حاضر مثل كريم باقري باتجربه داريم كه تا امروز 3 گل را به ثمر رسانده است.
پ.ن : نگران قطبی و شخصیت و محبوبیتش هستم ...
سپاس